APRĪKO SAVU AUTO AR JUMTA TELTI!
04.01.2023

Inovācijas rada pilnībā jaunas iespējas ne vien tehnoloģiju pasaulē, bet arī tik praktiskā jomā kā ceļojumiem paredzētas teltis. Idejiski, tehniski un funkcionāli sapludinot vienā projektā kempera piekabi, auduma telti un automašīnas bagāžas kasti ir izveidots lielisks risinājums ceļošanai ar auto – iKAMPER jumta teltis.

OPEL MOKKA-e un iKAMPER MINI jumta telts dabā

Nakšņošana teltī ir ļoti romantiska un aizraujoša ar patiesu un nereti arī mazliet ekstrēmu “saplūšanu” ar dabu, kas ne visiem būs pirmā izvēle pie atvaļinājuma maršrutu plānošanas, lai arī pašas modernākās teltis jau spēj piedāvāt pietiekami augstu komforta līmeni. Kemperu piekabes, par kemperiem pārveidoti busiņi vai ekskluzīvie vienapjoma kemperveni ir salīdzinoši liela investīcija, kas reti būs “pa kabatai” jaunai un ceļotkārai ģimenei. Kempera iegāde prasīs gan vietu tā “ilgstošai parkošanai” starp braucieniem, gan piekabes risinājumā – pietiekami jaudīga auto esamību un ievērojami lielāku degvielas patēriņu. Kempervens būs ievērojami mazāk dinamisks par ikdienas auto un tam pastāv augstuma ierobežojumi daudzās pilsētu stāvvietās, bet tas noteikti sniegs visaugstāko sadzīves komfortu. Jumta bagāžas kastē var ievietot papildu bagāžu un arī daļu brīvdabas atpūtai paredzētā inventāra, bet tā nerisina nakšņošanas problēmu, toties līdzīgi kempervenam dažreiz neļaus izmantot kādas zemākas vecpilsētas stāvvietas pakalpojumus.

iKAMPER jumta telts apvieno apskatītā aktīvās atpūtas un brīvā laika pavadīšanas inventāra priekšrocības un vienlaikus “pazaudē” daļu to trūkumu, kādi diemžēl piemīt gan kemperiem, gan parastajām klasiskajām tūristu teltīm.

  • Piemērota lielākajai daļai vieglo auto (sākot ar kompaktklasi), krosoveriem un SUV;
  • Ievērojami lētāks risinājums par kempera piekabi, pārveidotu busiņu vai kempervenu;
  • Ātrāka un vienkāršāka uzstādīšana/ sakļaušana kā lielākajai daļai parasto telšu;
  • Nav vajadzīga vieta telts uzstādīšanai – kur atrodas mašīna, tur var tikt izvērsta arī telts;
  • Naktsmītne atrodas ievērojamā augstumā no zemes virsmas;
  • Mazākas iespējas sastapties ar kukaiņiem vai lietus ūdens peļķes nokļūšanu teltī;
  • Skaistāki panorāmas skati pa telts atveri un lodziņiem;
  • Iespēja daļu no gultas piederumiem un drēbēm atstāt teltī pēc tās sakļaušanas;
  • Telts un matrači neaizņem vietu auto bagāžas nodalījumā;
  • Nakšņošanu iKAMPER var kombinēt ar atpūtu un papildu servisu viesnīcā;
  • Skaudīgie skati gan no telšu iemītniekiem salijušā pļavā, gan dārgo kemperu īpašniekiem.

AMSERV KRASTA (ADAM AUTO SIA) sadarbībā ar WEEKAMPER piedāvā iKAMPER oriģinālās jumta teltis, bagāžniekus un papildu aprīkojuma pārdošanu un uzstādīšanu un pēcpārdošanas apkalpošanu jaunām un jau lietošanā esošām Opel automašīnām.

iKAMPER automašīnu jumta teltis ir piemērotas lielākajai daļai Opel modeļu, sākot ar ASTRA. Piemēram, jaunajai Opel MOKKA, kas pieejama ar ekonomiskiem un jaudīgiem benzīna vai dīzeļa turbodzinējiem kā arī 100% elektromobiļa versijā kā MOKKA-e. Uzziņai – MOKKA 100 Turbo MT6 Comfort vidējais degvielas patēriņš 5,5–5,7 l/100 km kombinētajā ciklā pēc WLTP, CO2 izmeši 124–128 g/km kombinētajā ciklā pēc WLTP. Jāatzīmē, ka jaunā Opel MOKKA ar 1.2 litru benzīna turbo dzinēju ļoti sīvā konkurencē ar 53 punktiem izcīnija konkursa “Latvijas Gada auto 2022” galveno titulu. Meklējiet aktuālo Opel automašīnu piedāvājumu no noliktavas Rīgā mūsu akcijas vietnes opelakcija.lv noliktavas auto sadaļā (sākumlapā). 

iKAMPER automašīnas jumta telts "Amserv Krasta" OPEL salonā

AMSERV KRASTA (ADAM AUTO SIA) Opel autocentrs Rīgā, Krasta ielā 66. Piezvani un uzzini vairāk – 67078000

WEEKAMPER SIA (iKAMPER PĀRSTĀVIS). “Jaunpastari”, Rumbula, Stopiņu pagasts, Ropažu novads. Tālrunis – 27396969; e-pasts – info@weekamper.lv; ražotāja mājaslapa – https://ikamper.lv/; pārstāvja mājaslapa – https://weekamper.lv/